hits

Pesten NO. 4

Her kommer del 4 av "Pesten" - Innleggene hvor jeg skriver punktvis om ting som irriterer meg.

- Skrivefeil. Jeg skjønner at du kan ha lese- og skrivevansker men jeg har prøvd å rette på deg tjue ganger før og du fortsetter å skrive "matt" istedenfor mat... Også har vi jo de feilene som går igjen, slik som: fint hvær i dag. Jeg synes bare at skriveleifer er en stor turn-off.

- Drittunger. En av grunnene til at jeg ikke har lyst på barn selv er bortskjemte gnålete drittunger. Hvis du begynner å hylgråte og trampe fordi du må ha på deg refleksvest så er ikke livet ditt så verst, lillevenn. Jeg synes at barn nå for tiden oppfører seg og snakker så stygt at jeg blir helt sjokkert. Ikke alle selvfølgelig, men hvor er respekten som fantes da jeg var ung?

- Servitører som skal være morsomme. Hvis jeg kommer inn på din restaurant og er dødssulten og bare vil ha en vegetarpizza så vil jeg ikke høre deg si "hoho, ekkstra mye sjchøtt til deg da jenta miii!" En annen ting er at jeg blir så pinlig berørt når jeg ser voksne folk som oppfører seg som kronidioter overfor barn fordi de prøver alt for hardt å være gøyal. Hadde jeg vært det barnet, eller forelder til det barnet så hadde jeg blitt skremt.

- Prøverom. Jeg hater å prøve klær i butikker, dette er kanskje hovedgrunnen til at jeg heller nettshopper. Det er alltid så stress og trangt og varmt og jeg blir blendet av alle lampene der inne. Jeg føler meg ekstremt ukomfortabel der jeg står bak det lille forhenget halvnaken.

- Falske folk. Folk som prøver alt for hardt å være grei. Nei, du kan ikke kjøpe meg. Falsk snillhet blir bare skjeivt... Falsk latter er også irriterende, spesielt når den er veldig påtrengt. Så med andre ord er egentlig alt som er falskt bare dritt. Forutenom falske pupper.

- Fremmede som spør etter min Snapchat, eller folk som skriver overalt hva de heter på Snapchat. Hvorfor i guds navn skal jeg ville få snaps fra Ola Nordmann fra Lofoten? Jeg driter vel i hva han har spist til middag, hva slags alkohyler han inntar eller når han skal sove.

- Folk som bare vil ha og ha, uten å gi noe tilbake. Jeg er flink til å dele, jeg deler gjerne min alkohol hvis det gjør slik at vennene mine blir med meg ut. Og i de fleste tilfeller er det en two-way street slik at jeg får tilbake også. Men ikke alltid, man blir jo til slutt lei av å føle at folk utnytter en - spesielt hvis det ikke blir satt pris på men heller tatt som en selvfølge.

- Rotete nettbutikker. Jeg liker å nettshoppe, er jeg syk eller har en dårlig dag føler jeg meg alltid litt bedre etter at jeg har kastet et par fine plagg ned i handlekurven og trykket "send bestilling". Men jeg har gått ut av nettbutikker før, selv om plaggene jeg ville ha var kjempefine så orker jeg ikke når designet på nettbutikken ser ut som Myspace'n til en fjortenåring fra 2008.

- Når folk skal påpeke at de kan høre at jeg puster. Åh, kanskje jeg bare skal slutte å puste da? Ja, jeg puster kanskje litt tungt til tider men jeg er vel ingen boxer(hund) heller... *Fornermet*

- Folk som tror de kan synge, men som ikke kan det. Nå snakker jeg ikke om å synge med på fest til lyrics man egentlig ikke kan, men folk som genuint tror de kan synge - på en scene - i mikrofon. I mine ører høres det ut som våt isopor mot en glassrute.

- Rare størrelser på klær. Som regel bruker jeg small i klær, men enkelte plagg må jeg ha i medium og noen i XS. Altså hææ? Dette gjør det å handle klær på nettet vanskelig. Spesielt etter at jeg begynte med Ebay...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv