hits

Pesten NO. 5

Her kommer del 5 av "Pesten" - Hva irriterer meg?

- Papirkutt og andre småsår. Når jeg kutter meg opp så kan jeg blø lenge etterpå så det irriterer meg. Før var jeg plaget med neseblod også. Det er så unødvendig.

- #like4like, #followback også videre. Alltid like gøy å få en ny follower på Instagram som slutter å følge deg hvis du ikke følger vedkommende tilbake. Folk som "hustler" likes på bilder med å hashtag'e alt. Når du legger ut et bilde av deg selv behøver du ikke å skrive #me #norwegian #girl #æøå #eyes #nose #mouth #hair #ears...

- Når man har noe i øyet og klør så mye for å få det ut at det bare blir enda verre og man ser ut som en sliten narkoman etterpå. Kanskje hadde man ikke noe i øyet i det hele tatt, men det føltes ut som om det satt en kamel på pupillen.

- Når man har tatt seg en aldri så liten powernap på ettermiddagen og våkner opp i full panikk og ikke engang klarer å innse hvor man befinner seg eller hvilket årstall man er i.

- Folk som er irriterende logisk. Hvis man har mistet noe så ligger det vel "på den plassen du hadde det sist" eller "på den siste plassen man leter"... Det er jo sant som Dagfinn Lyngbø sier: Hvorfor i alle dager skal man lete videre når man har funnet det man lette etter? *Skal bare sjekke en plass til*

- At neglene mine bare vokser og vokser. Jeg orker sjeldent å klippe neglene, så jeg bare venter til de knekker av seg selv. Jeg likte godt at de vokste fort da jeg var yngre og brukte mye neglelakk, nå synes jeg bare at det er en plage.

- Å se på TV når det er jul/påske. Det er jo bare reklamer som oppfordrer til veldedighet og som prøver å trigge folk til å få dårlig samvittighet. Jeg skjønner at ikke alle har en like fin juletid, men skal jeg føle meg skyldig over å være glad når det finnes så mange som sliter?

- Gnagsår. Nye sko før de er ordentlige "gått inn" er ikke gøy. Jeg tar sjelden taxi, jeg går heller 4 kilometer hjem fra fest. Gnagsårplaster er min venn!

- Folk som maser. Jeg takler ikke mas, forutenom hvis du er en av mine nærmeste. Men hvis du bare er en bekjent som begynner å skrive mye til meg, gjerne flere meldinger etter hverandre uten at jeg svarer så føler jeg at du burde ta hintet til slutt.

- Folk som tygger høyt og gjerne med munnen åpen. Lillebroren min gjør alltid dette mens han selv sitter med headset slik at han ikke merker det - og spesielt med potetgull.. Arrrgh.

- Å skrive lange tekster på telefonen, for eksempel i Facebook-chat. Jeg hater egentlig å skrive på telefonen fordi jeg har jo tydeligvis pølsefingre... Jeg trykker jo på halve alfabetet samtidig også freaker jeg litt ut og spasmer over at jeg må gå tilbake og rette på det jeg har skrevet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv