hits

Absence makes the heart grow fonder?

Jeg leste nettopp blogginnlegget til en blogger som hadde offentliggjort at det var slutt mellom henne og eks-kjæresten etter 4 år sammen. Det gjorde meg egentlig litt lei meg innvendig og jeg fortalte kjæresten min at jeg synes det er så trist å lese setninger som "Det var ingenting dramatisk som skjedde, vi bare vokste fra hverandre"... Kjæresten min svarte raskt med: "Så bra at vi e slutta å væks då!" ;)

Jeg har hørt mange som sier at avstandsforhold aldri fungerer. Hvorfor ikke? Jeg og kjæresten har hatt avstandsforhold før og det fungerte fint. Jeg har til og med skrevet før at jeg synes det finnes visse fordeler med å ha avstandsforhold, som at man gjør det meste ut av tiden man har sammen og at man aldri krangler. Det viktigste i et hvert forhold er tillit. Stoler man ikke på hverandre så har man ikke noe særlig til forhold uansett. Kj(ærlighet).

Noen mener at avstandsforhold kan klassiferes som "Out of sight, out of mind" som vil si at en person kanskje oppfører seg singel selv om vedkommende egentlig er i et forhold, siden kjæresten ikke er i nærheten uansett. Mens jeg mener at "Absence makes the heart grow fonder". Dessuten, klarer kjæresten din og du selv å ha et avstandsforhold over lengre tid så har dere nok et ganske sterkt forhold som kan overleve det meste. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv