hits

One of those days.

Dette blogginnlegget skrev jeg for 1 år siden. Nå har jeg snart lagt over alle innleggene fra min gamle blogg!
- - -


I går hadde jeg en dårlig dag. Ikke på grunn av noen spesiell hendelse ? det var ingen som hadde sagt eller gjort meg noe. Men jeg følte meg bare... nede. «Jeg blir dum i pyjamas, og jeg blir dum med frakk.»

Jeg mistet såklart internett imens jeg følte meg trist/lei... Siden jeg ikke helt vet hva jeg var eller hvordan ord jeg skal bruke for å forklare det så sier jeg bare at jeg var nede. Så jeg badet og ryddet og vasket klær og tørket støv og var ganske produktiv. Jeg tok til og med oppvasken - når jeg tar oppvasken for å prøve å bli i bedre humør da er jeg nede da.

Jeg tenker ekstremt mye til tider, jeg overanalyserer alt. Jeg har blitt flinkere å la være/ikke bry meg like mye nå som for noen år siden men det skjer av og til uansett. 80% av det folk gruer seg til og bekymrer seg for skjer aldri uansett.

Jeg tror jeg må finne meg en hobby. Jeg er glad i å jogge/løpe/gå tur og være ute. Kanskje jeg skal ta opp fotograferingen min litt igjen og kombinere det med å være ute. Da jeg hadde «rosablogg» ble det til slutt til at jeg bare tok bilder av meg selv så jeg mistet litt interessen for det. Når folk spør meg hva jeg gjør om dagene så vet jeg aldri hva jeg skal svare.. Jeg jobber, sover, spiser ostepop og fester i helgene...

Jeg vil ikke kalle bloggen min for en hobby, dette er mer et utløp. Nå som jeg har denne bloggen skjønner jeg ikke hvordan jeg kun klarte å blogge om noe så overfladisk som innkjøp og «outfits» før. Jeg er veldig glad for at jeg har dette som mitt fristed, og bloggen har hjulpet meg mye når det har stormet rundt meg. Jeg merker jo at jeg har mest skrivelyst når jeg er trist, sint, eller ensom. Så for bloggen sin del skulle jeg kanskje følt meg nede litt oftere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv