hits

Gresset er ikke grønnere på den andre siden.

"Gresset er ikke grønnere på den andre siden, men bak skyene er himmelen alltid blå."

Jeg siterer meg selv fra et tidligere blogginnlegg gitt. ;)  Men det er sant. Hvis gresset er grønnere på den andre siden så har du glemt å vanne ditt eget.

I går leste jeg et delt innlegg på Facebook som satte tankehjulet i gang hos meg. Innlegget handlet om menn i forhold. Det lød slik: "Kjære ektemenn. Det er en grunn til at andre kvinnfolk er så mye mer attraktiv for dere enn det dama di er. Det er fordi at de kvinnfolkene dere sikler etter blir tatt vare på av sine menn. Gresset er ikke grønnere på den andre siden. Lær deg å ta vare på din egen kone så skal du se at hun også er attraktiv."

Altså... Unnskyld meg? For det første av alt - Hvem i guds navn synes at alle andre er mer attraktiv enn sin egen partner?! Da er det jo noe riv ruskende galt.

Jeg fortalte min kjære om dette og han sa at det sikkert bare var en bitter kjerring som hadde skrevet teksten. Greit det, men jeg synes uansett at den var stygg. Hvis du ikke synes at din egen ektefelle er attraktiv så hvorfor i guds navn er du sammen med vedkommende da? Dessuten synes jeg at det ble formulert på en fæl måte, liksom at alle mannfolk er overfladiske griser som bare bryr seg om utseendet.

Jeg skjønner jo på en måte poenget - man skal ta vare på sin elskede og ikke bry seg så mye om alle andre... men jeg synes fortsatt at det var en dum måte å skrive om temaet på.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv