hits

I pærioda e vinglasse min nærmaste.

Overskrift: RSP & Thomax, Odrik - Føle mæ fræmmed.

Alle mennesker har vel perioder hvor man føler seg ekstra glad, veldig trist eller bare helt "content"(likegyldig). Jeg var vært litt nede for tiden. Jeg har en kjæreste som veldig ofte spør "Ka det e?" eller "E det nåkka?" - gjerne flere ganger samme dag, helt til jeg irriterer meg over spørsmålet i seg selv. Jeg innså at jeg har vært litt nede ettersom at jeg sa at det ikke er noe spesielt som plager meg, jeg har bare følt meg litt nede den siste tiden. "Ja men sånn har jo du hadd det di siste 2 månan" svarte han.

Jeg tror det hele startet når bestemoren min døde tidligere i år. Jeg synes fortsatt at det er så uvirkelig. Jeg tar meg selv i å tenke at jeg må ringe henne, og besøke henne snart. Jeg hadde plutselig mistet alle kontaktene fra telefonen min så jeg satt og la inn de numrene jeg kunne utenat og de jeg hadde i loggen. Jeg holdt på å legge til "Mor & Far" igjen. Jeg synes fortsatt at det er uvirkelig at bestefaren min er død også, selv om det er 1 år siden nå.
 
Jeg er en veldig positiv og blid person egentlig. Men jeg synes det er helt greit å ikke skulle være smilende og glad hver dag. Jeg synes egentlig at det er helt greit å være litt nede i blant. Jeg skjønner ikke hvorfor det skulle bli sett på som noe negativt? Jeg tror at det er viktig å kjenne på følelsene sine. Både de positive og de negative. Jeg lar meg selv være trist og jeg lar meg selv gråte hvis jeg har behov for det.


Tusen takk for at du holder ut med meg kjære. Jeg er nok ikke alltid så lett å ha med å gjøre men han kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv. ♥ The love of my life! Han er mitt anker - han holder meg fast slik at jeg ikke flyter avsted. Sammen med han så behøver jeg ikke alkohol for å roe meg ned og ha det fint.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv