hits

Oppmerksomhet.

Hvis du er i et forhold, vær så snill å gi partneren din oppmerksomhet. Nok oppmerksomhet. 

Hvis en person ikke får nok oppmerksomhet fra partneren sin blir man lettere mottakelig for oppmerksomhet fra andre for å få fylt sitt behov. Hvis jeg ikke får oppmerksomhet fra deg men fra noen andre så kommer jeg selvfølgelig ikke til å bry meg om deg - men heller vedkommende som er interessert i å gjøre en innsats.

Det er mange faktorer som kan spille inn på hvorfor du ikke får nok oppmerksomhet, kanskje gir h*n noen andre mer oppmerksomhet enn hva h*n gir deg, eller kanskje vedkommende har et seriøst problem. Jeg har selv erfaring med å være i et forhold med en med spilleavhengighet. Da man var ung og bodde hjemme hos foreldrene sine så kunne det gå greit, men når man skal bo sammen med noen som man ikke engang klarer å holde en samtale med fordi vedkommende er langt inne i et spill med hodetelefoner og mikrofoner og hele pakken... Jeg var sammen med vedkommende i 2 år, men bruddet kom bare 4 måneder etter at vi hadde flyttet sammen.

Jeg sier selvfølgelig ikke at man skal gjøre alt sammen, som jeg har skrevet før skal man ha "egne" venner og "egne" interesser/hobbyer også. Men det er stor forskjell på å gjøre alt sammen og å nesten ikke se hverandre i det hele tatt. Kommunikasjon er nøkkelen i et hvert forhold men hvis du har prøvd å snakke med vedkommende og prøvd å lagt planer og gjort ting sammen og det ikke fungerer så er det ikke verdt det. Hvis du bare får tomme løfter og skuffelser tilbake så er det bare å komme seg bort. Ikke vær i et forhold bare fordi du venter på at det skal bli bedre, fordi du venter på lyset i enden av tunnelen. Ikke kast bort tiden din på noen som ikke vil bruke tiden sin på deg.

Man må få vedkommende til å innse at spillet på dataskjermen går ingen steder - men du kan forlate.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv