hits

Happiness is a state of mind.

Halloy! Denne formiddagen har jeg vært uten internett.. Hurra. Det eneste som er bra med å være fri for internett er at man blir jo så produktiv! Jeg har vært på politistasjonen og fikset meg pass for første gang i mitt liv! Woaaah, hvorfor det Kristìn??? - Det skal jeg fortelle på bloggen senere. :D Jeg har også fått vasket klær og snart skal jeg lage vegetariske wienerpølser til middag. :) Først skal jeg kikke litt mer på Therese Lindgren på Youtube. *hektet*

{

Happiness is a state of mind.
Å være glad er en følelse, kanskje en dagsform... mens glede er så mye mer. Hvordan oppnår man glede og lykke? Man kan gjøre ting man liker, ting som gjør deg glad. Men da varer vel ikke gleden så lenge. Hvis jeg (nett)shopper så opplever jeg kortvarig lykke, mens hvis jeg er rundt folk som gjør meg glade - bestevenninna mi, kjæresten min, familien min og svigerfamilien min da er jeg glad over lengre tid. Drar jeg på vorspiel eller fest med de beste jeg vet, da vet jeg at jeg kommer til å være glad og føle meg veldig bra. Assosierer du deg derimot med folk som ikke er bra for deg, folk som drar deg ned i dritt og får deg til å føle deg nede da er det på tide å stå opp for seg selv og gjøre noe med det. Jeg har hatt flere "giftige venner" - folk uten gode intensjoner. You don't need that negativity in your life!

Jeg tror at hemmeligheten bak glede er fine folk, god mat og drikke, memorable øyeblikk, latter og eventyr. Med eventyr mener jeg ikke at man absolutt må reise eller oppsøke utfordringer, men å gjøre noe nytt og spennende. Man må tørre å ha et åpent sinn til nye opplevelser. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv