hits

Jeg har vært russ 3 ganger!

I helgen skal jeg hjem til familien min. Lillebroren min er nemlig russ! Så jeg skal bli med på hans russedåp og "russekickoff" :')

Lillebrorsan er rødruss. Jeg har også vært rødruss, pluss at jeg har vært svartruss 2 ganger. Nei, jeg har ikke gått det samme flere ganger, eller byttet linje på videregående. Etter at jeg gikk grunnkurs elektro hjemme på Andenes så flyttet jeg til Narvik hvor jeg gikk 2-året data & elektronikk, der var jeg svartruss for første gang. Så gikk jeg 3-året dataelektroniker også på Oscarsborg i Narvik og da ble jeg svartruss igjen. 3-året er ikke påbudt men man får kortere lærlingetid av å ha gått det ekstra året.

Så flyttet jeg til Sortland og begynte på allmenn påbygging(3P) og da var jeg rødruss. Noen synes kanskje at det er litt massivt og overkill å være russ 3 ganger... men jeg skulle gjerne vært det igjen! Det var så gøy. :D Jeg er kjempeengasjert i lillebroren min sin russetid. *le* Jeg har spurt han om alt fra russeknuter og russeavis til strykemerker og svartelista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv