hits

Heim te mor.

Ja, overskriften er en sang av Odd Nordstoga. Jeg har en mor som spilte ihjel Luring-albumet hans mens jeg bodde hjemme.

I morgen skal jeg hjem til mamma, pappa og lillebrorsan. Jeg gleder meg veldig! Jeg har ikke vært hjemme siden i januar og jeg kjenner at det er long overdue. Sist gang jeg var hjemme så var jeg på besøk hos min avdøde (far)mor. ♥ Lørdagen skal jeg på lillebrorsan sin russedåp og russekickoff. Jeg gleder meg veldig... man skulle nesten tro at det var jeg som var russ igjen! :') I morgen kveld skal jeg på besøk til bestekompisen min, det kommer nok til å bli kjempekoselig. :)

Hjem til øya mi. Jeg var på tur å si at jeg ikke hadde vært på øya mi siden i januar, men det er ikke sant. Jeg har jo en svigermor som også bor på "øya" og der har vi vært et par ganger på både middag og overnatting i år. Ellers da? Jeg sitter oppe og venter på kjæresten min. Han jobber natt nå og jeg tenkte at jeg skulle være snill og vente på han ettersom at jeg drar i morgen formiddag.Åh, jeg klør i fingrene etter å smake på alt det gode jeg har kjøpt inn til meg og lillebrorsan! Lillebroren min er 19 år men han har så å si akkurat begynt å drikke så smått så jeg prøver å være "kul søster" med å kjøpe inn litt cider og rusbrus og slikt til oss! *holder opp peace-tegn*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv