hits

Pesten NO. 6

Her kommer del 6 av "Pesten" - Det som irriterer meg.

- At det ikke er lov til å urinere offentlig. Dette skjønner jeg ikke? Skal man seriøst heller tisse på seg? Altså ja, jeg skjønner at man ikke skal stå midt på veien og provosere men at politiet kjører rundt bak utesteder for å se om noen står der og urinerer når det er en do-kø inne på 2 kilometer - det provoserer meg.

- Toaletter som koster penger. Unnskyld meg? Også påstår folk at det er for å forhindre ramponering og hærverk.. De styggeste toalettene jeg har sett har vært de med pengeautomater. På spisesteder har jeg hørt at det er påbudt med gratis tilgang til toalett men jeg vet om spisesteder hvor alle toalettene koster penger.

- Folk som tvinger sin lykke og klisj på andre. Denne må jeg kanskje ta meg selv litt i siden jeg har vært der, jeg har vært den lykkelige i parforhold.. hjerte hjerte. Men tenk på de som er singel og alene, og kanskje føler de seg litt ensom for så å se side opp og side ned av folk som holder rundt hverandre og kysser og er så lykkelige i kjole og dress.. Puke.

- Når du merker at folk ikke hører etter når du snakker. Spesielt nå som alle sitter med nesen ned i telefonen. De svarer bare "mhm" til alt også når jeg spør om et spørsmål så.. "Øøøh.." Sånnsett er jeg veldig glad for at jeg ikke har mobildata, for å være på "telefonfest" er ukult.

- Når jeg glemmer hva jeg holder på med. Jeg går inn på badet men så... Hm, hva var det jeg skulle her? Nei, det var sikkert ikke noe spesielt. Så går jeg og setter meg igjen og først da kommer jeg på at jeg skulle vaske klær.

- Å få stein i skoen. Eller enda verre, å få snø i skoen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg får det til, skoene skal jo liksom være tett! Også må jeg stå der og balansere i sokkelesten mens jeg rister ut småstein.

- Når noen har samme ringetone som meg. På jobb var vi 3 stykker med samme ringetone og det var alltid like forvirrende.

- Folk som biter negler eller spiser på fingrene sine. Slutt. For det første av alt er det irriterende og for det andre av alt så blir fingrene/neglene dine stygge.

- Posen til soveposen. Den er jo alt for liten! Å ta ut soveposen er greit men når man skal ha den inn i det lille trekket igjen... Det er jo tydelig ikke designet for en så tykk og stor sovepose.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv