hits

Pesten NO. 7

Her kommer del 7 av "Pesten" - Ting som irriterer meg.

- Kabler som blir ødelagt med en gang. Jeg tror jeg har min femte eller sjette Samsung-lader nå. Og det er ikke bare for at jeg har chinchillaer som er glad i å smake på ledninger. Det er fordi at jeg synes det er helt latterlig at samsungen er designet slik at du stikker laderen i under telefonen. Hæ? Bare for at det skal være verre for meg å bruke telefonen mens den lader.

- Folk som ikke kan stå i kø uten å sukke og være tydelig irritert og stresset. Det er ingen som synes at det er gøy å stå i kø, og det går ikke fortere av at du står der og er direkte ufin. Hadde jeg jobbet i butikk og opplevd dette hadde jeg brukt ekstra lang tid før jeg kom til vedkommendes varer.

- Folk som absolutt skal være min venn på Facebook og følge meg ellers på sosiale medier, men som ikke hilser på meg eller i det hele tatt ser på meg når vi møtes ute. *Slette fra venneliste*

- Forespørsler om spill på Facebook. Nei, jeg vil ikke spille noe som helst slags boble/kube/jalla-spill. Til slutt blir jeg så lei at jeg blokkerer hele spillet, men det dukker jo alltid opp nye.

- Folk som tar seg selv alt for høytidelig, som er veslevoksen og best i alt. Jeg tar ikke meg selv høytidelig i det hele tatt og jeg trives veldig godt med det!

- Å bli fri for strøm på de teiteste tidspunktene. Når jeg skal gå ned på postkontoret og hente en pakke, let's go! Men nei.. jeg får ikke høre på musikk mens jeg går nei. Hrmf.

- Folk som snakker i munnen på meg, det er så ekstremt uhøflig! Man gir og tar, og venter på sin tur. Folk som alltid skal ha ordet og bare prate om seg selv... Gå å snakk i speilet heller.

- Folk som forventer at jeg skal droppe alt fordi de kjeder seg og vil finne på noe. Samme med folk som bare kommer på døra uten å spørre om jeg har planer først. Vi lever i 2016, og selv da jeg var barn pleide jeg å ringe til mine venninner for å høre om det passet at jeg kom på besøk.

- Når jeg akkurat har kledd på meg nye klær også klarer jeg å søle på de når jeg spiser, drikker eller pusser tennene. Jeg er så lat så som oftest orker jeg ikke å skifte til noe annet så jeg går heller rundt med tannkrem eller flekker fra energidrikker og salsasaus på toppen min.

- Tynnstrømpebukser. Det blir jo alltid hull i de. Jeg skjønner det ikke, jeg går og jeg sitter... Jeg klatrer jo ikke over et piggtrådgjerde! Eller hvis strømpebuksen min har blitt nuppete og folk(spesielt mannfolk) river i de slik at hele dritten går i oppløsning.

- Å støvsuge. Jeg hater å støvsuge siden jeg har allergi. Støvsugeren blåser bare alt opp i ansiktet på meg også er jeg helt ødelagt etterpå. Lenge leve kost og støvbrett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv