hits

Pesten NO. 8

Pesten er det jeg kaller samlingen av blogginnlegg som inneholder ting som irriterer meg. Her kommer del 8!

- Når folk spør om å få låne lighteren min også stapper de den ned i sin egen lomme etterpå. Den er min! Jeg har sikkert nitten lightere hvis jeg leter i jakker og vesker men den der er også min.

- Ting tar tid... Folk som aldri er klare. Hvis jeg har sagt at jeg skal være en plass klokka 9 så er jeg gjerne der før det. Jeg hater å vente på folk, derfor vil jeg heller ikke at andre skal måtte vente på meg. Jeg stresser for ikke å stresse.

- Folk som syter for å få komplimenter. "Åh, jeg er så feit" sa ballerinadanseren på 35 kilo. Det er irriterende og alle skjønner at du bare vil ha oppmerksomhet og høre hvor fin du egentlig er.

- Folk som ikke kan unne andre noe som helst. Da jeg var yngre mislikte jeg andre jenter hvis jeg synes at de var penere enn meg... men så innså jeg at det var mye bedre å unne dem det, og gjerne fortelle hvor vakker jeg synes at de var heller. Selvfølgelig svarte noen med benektelser - Bare smil og si takk

- Å sove med sminke på. Jeg er som regel veldig flink til å ta bort sminken, forutenom når jeg ender opp på naschpiel til langt ut på morgenen og er dødsliten når jeg kommer hjem. Når jeg våkner ser jeg ut som eks-vokalisten i Turboneger.

- Folk som mener at man alltid må være interessert i noen bare fordi man er singel... I 2014 var jeg singel lengre enn jeg har vært siden jeg var 14 og da var det flere som spurte hvem jeg hadde i kikkerten og som ikke trodde på meg når jeg svarte at jeg ikke hadde en spesielt utkårede.

- Sting. Nei, ikke artisten... Men å få sting i brystet. Det er så unødvendig. Folk har sagt til meg at hvis jeg klemmer på en stein så får jeg ikke sting/det går bort, men i min erfaring er det bare tull.

- Teite filmer hvor slutten ødelegger alt. For eksempel Shutter Island, jeg likte filmen helt fram til slutten. Jeg ble så skuffet.(Spoiler alert)

- Når folk bruker kallenavn på meg, som foreksempel baby. Så lenge du ikke er kjæresten min så kan du bare drite i å kalle meg "baby". Jeg er Miss Independent.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv