hits

En fin mandag.

Jeg er ikke en person som hater mandager, jeg liker mandager ganske godt. En ny, blank start på uka! Denne mandagen var jeg i Harstad sammen med foreldrene mine. Bønder på bytur. ;) Jeg og mamma var på shopping, og jeg fikk et par fine ting hos henne som jeg tenkte at jeg kunne vise i dag.

Jeg fikk en powerbank til mobilen min. Mamma har skrytt så mye over sin powerbank at jeg måtte jo skaffe meg en slik selv. Pluss at det er jo kjempelurt å ha en slik ettersom at jeg reiser til USA om et par uker og jeg aner jo ikke hvor mange reiseadaptere vi kommer til å ha med oss på turen. :)

Jeg fikk også en slettetang, hurra! Dumme meg ga jo bort alt jeg hadde av stylingverktøy da jeg hadde dreadlocks... jeg hadde en krølltang, en ion-børste, en mini-slettetang og en slettetang og jeg ga bort alle sammen. *klask i panna* Så når jeg klipte meg så tipset frisøren/bestevenninna mi meg om å heller krølle håret med en slettetang siden man får mye mer tilfeldige krøller av det, så det ikke ser så stivt ut. :) Så jeg fikk denne hos min kjære mor. ♥ Jeg har prøvd den et par ganger til nå... men jeg synes ikke at jeg er noe særlig flink. *le* Jeg må vel ta meg en tur på Youtube å kikke litt... Dessuten, øvelse gjør mester!

Processed with VSCO

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv