hits

Det er lov å gråte.

Søndag, aka den verste dagen i uken - også kjent som styggesøndag. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg har slike søndager som jeg kaller for styggesøndag. Det er uavhengig av om jeg har vært på fest eller om jeg har vært edru, og uavhengig av om jeg er alene eller ei. Så ikke er det ensomhet og ei heller alkohyler som er årsaken. Jeg mener at det er fordi at man får så mye fritid på "hviledagen". Tid til å tenke og la hjernen vandre fritt i kaos.

For et par år siden var styggesøndagene verre enn de er nå. Så det har jo i det minste skjedd framgang. Jeg pleide å la alt av problemer og tanker ligge å ulme under overflaten helt til søndagen kom, da eksploderte det og jeg var som regel i veldig dårlig humør. Jeg gråt mye før. Jeg er en ganske følsom person egentlig, jeg kan gråte av filmer, jeg kan gråte av glede, jeg kan plutselig begynne å gråte av savn. Nå for tiden så gråter jeg ikke så ofte men jeg tror samtidig at det er bra å gråte iblant. Da får man ut følelser og negativitet, også kommer man seg over ting ved å gråte ferdig.

Dessuten kan det være veldig godt å kunne gråte. Men slik har jeg ikke alltid tenkt. Det var faktisk psykologen min som fikk meg til å innse at det å gråte ikke er en svakhet. Det er for eksempel mye bedre å gråte enn å drive med selvskading(kutte seg) for å få ut smerte. Ja, jeg snakker av erfaring.

Er du trist eller har en dårlig dag og føler deg nede? Gråt.
Du er bare menneske, og det er fullstendig lov.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv