hits

"Eeeh... du e flenk å blogge(?)"

Jeg er nok under gjennomsnittet flink. Jeg har skrevet et lignende blogginnlegg tidligere om at jeg føler meg under gjennomsnittet smart - link.

- Jeg er kjempedårlig i matte så min hoderegning er som regel alltid feil.
- Jeg er ikke flink til å tegne, alt jeg tegner ser ut som en misformet manga-figur.
- Jeg er ikke særlig organisert. Jeg har alltid vært rotete, arvet fra min far.
- Jeg er ikke husmormateriale en gang. Ain't no wifey. Bare spør mine kjære som fikk lilla skjorter etter at jeg vasket hans hvite t-skjorter sammen med en mørkeblå morgenkåpe...

Kjæresten min er kjempeflink. Han er flink på jobb, han er god i matte, han kan alt om bil, han kan geografi i motsetning til visse andre(meg) også videre også videre. Han er veldig lettlært og tar ting fort. Jeg derimot, jeg forstår ikke. Uansett hvor hardt jeg prøver så skjønner jeg ikke. For eksempel så skjønner jeg ikke dette med % alkohol i flasker. La oss ta en liten flaske Underberg som eksempel. 44% alkohol... med min logikk skulle man da blitt mye mer beruset av det enn en flaske vin med 8,5% alkohol. Jeg skjønner jo at det har med mengden å gjøre, og at Underberg-flasken er mye mindre... men samtidig så klarer ikke hjernen min å fatte konseptet. Jeg har hatt den diskusjonen med flere men alle har gitt opp å prøve og forklare det for meg.

Jeg har flere ganger blitt sett på som en kronidiot når jeg har svart feil på spørsmål, eller spurt andre om spørsmål som tydeligvis er helt på tryne.

Jeg føler at det eneste jeg noensinne har vært flink til er å skrive. Norsk og engelsk har alltid vært fagene jeg fikk best karakterer i på skolen. Jeg har alltid likt å skrive. Når jeg har klaget over at jeg ikke er flink til noe så har jeg fått svar som: "Eeeh... du e flenk å blogge(?)" Skriving er terapi for meg, uansett hva som har skjedd eller hva som plager meg så får jeg alltid ut alt av frustrasjon/sinne/tristhet ved å uttrykke meg på bloggen. Som jeg har skrevet før så blogger jeg alltid best når noe plager meg. Kanskje jeg skulle ha blitt journalist likevel, slik som rådgiveren min på ungdomsskolen mente.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv