hits

Drakk alkohol til jeg fikk blackout.

For 1 år siden klagde jeg på at jeg aldri hadde opplevd å få blackout etter en fuktig kveld på byen. Jeg ble kalt for "hobbyalkoholiker" siden jeg drakk og festet hver eneste helg i flere år. Grunnen til at jeg ville oppleve blackout var at jeg aldri hadde gjort det tidligere mens de rundt meg ofte snakket om det. Jeg konkluderte med at jeg ga meg vel alltid før jeg fikk såpass høy promille at jeg hadde fått blackout.

Plutselig en dag så opplevde jeg det. Det var skummelt gitt. Så begynte jeg å spise mindre/jeg begynte på en diett ettersom at jeg ville ned i vekt, da opplevde jeg plutselig blackout ofte. Sorte hull i hukommelsen min, mye snøvling og jeg gikk på tryne mer enn jeg gikk beint. Tidligere så levde jeg på ostepop, det har jeg blogget om før - og det er ikke en overdrivelse eller noe jeg bare sier. Jeg spiste ostepop istedenfor middag. Uansett så ble jeg hverken dritings eller fikk blackout av den grunn. Så begynte jeg å spise sunt. Salat, riskaker, gulrøtter og knekkebrød. Jeg innså fort at junk gir deg mer metthetsfølelse enn sunn og lett mat. Moralen i historien er: Spis deg alltid god og mett før du drar ut på byen. Ikke gjør som meg som heller drakk meg mett på pils.

Jeg er fortsatt glad i å ta meg en fest men nå har jeg innsett at det finnes mye annet fint i livet. Jeg behøver faktisk ikke alkohol for å være glad. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv