hits

Hvem tisset i frokostblandingen din?

Who peed in your cheerios?

Jeg er en rimelig positiv person, spesielt blant andre mennesker. Hvis jeg har en dårlig dag hvor jeg føler meg trist eller sint så legger jeg det igjen hjemme hvis jeg skal være sosial den dagen. Dessverre så er jo ikke alle mennesker slik. Alt for ofte møter jeg sure ansikter som glefser sinte kommentarer og svar til meg. Det kan være personen i kassen på butikken, en tilfeldig forbipasserende eller kanskje bussjåføren. Jeg er ikke en supersosial person selv men jeg forsøker i det minste å være hyggelig. Jeg sier alltid nei takk til kvittering og ja takk til pose. Jeg hilser alltid på bussjoføren/taxisjoføren når jeg kommer inn i kjøretøyet og jeg sier adjø til bussjåføren hvis jeg går av fremst i bussen.

Jeg tok buss tidligere i uken og som vanlig så smilte jeg til sjåføren. Null respons. Jeg bruker også å betale akkurat det beløpet bussturen koster, siden jeg har tatt den et par ganger nå(...) så vet jeg jo hva det koster. De fleste sjåførene setter pris på det og bruker å gi meg kommentarer som: "Næ, sjå dær!" Men neida. Denne gangen var det ingenting å hente hos den likegyldige sjåføren.

I alle yrkesfag - og spesielt innen servicebransjen så mener jeg at det er viktig å være hyggelig mot kundene sine - det er jo da de kommer tilbake. ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv