hits

Skal du på festival i år?

I så fall er du heldig!

Jeg har SÅ lyst til å dra tilbake til Karlsøya i år også - Jeg var jo der på hippiefestival i fjor. Dessverre kræsjer Karlsøyfestivalen med årets ferie som går til USA. Forhåpentligvis kommer jeg meg dit til neste år! Jeg tenkte uansett at jeg kunne skrive ned min huskeliste for festivaler. Karlsøyfestivalen var en real Festival med stor F... med det mener jeg at vi sov i lavvo og tisset på utedo.- Forbered deg på all slags vær. Jeg hadde for det meste på meg støvler og fleecejakke.
- Solbriller og lette t-skjorter/topper er også et must!
- Skifteklær generelt. Vi opplevde både fint vær og regn så det gjelder å komme beredt.
- Eventuelt solkrem hvis det trengs.(Jeg ler mens jeg skriver dette punktet siden jeg er en hardbarka nordlending som såvidt har kjent sol...) 
- Det kan være litt tricky med hygiene på festivaler, så husk på antibac, våtservietter og toalettpapir.
- Ettersom at vi lå i lavvo så hadde vi jo vår egen plass å oppbevare ting så jeg hadde bag'en min, mat og drikke(les: alkohol og nøtter) der.
- Sovepose, liggeunderlag også videre. Vi stoppet på Mekk i Tromsø og kjøpte oss billige campingstoler som vi skrotet etter festivalen.Ellers så spørs det jo hvordan festival man skal på og hvor tilgjengelig man er/vil være. Vi hadde ikke med oss powerbank'er så vi ble fri for strøm på alt av telefoner og fri for musikk i lavvoen - Men det var faktisk helt greit ettersom at det var en super opplevelse uansett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv