hits

Flyskrekk og stress.

Det har ikke blitt så mye blogging i det siste, og enda mindre skal det bli. Whaaat?! Jeg har nemlig tenkt til å la pc'en min være igjen hjemme mens jeg reiser på ferie til Florida. Jeg reiser i helga og kommer til å være borte i litt over 2 uker. Grunnen til at jeg ikke vil ta med meg datamaskinen er både fordi jeg tror at jeg ikke kommer til å bruke den så mye uansett og fordi at jeg ikke har lyst. Jeg har lyst til å slappe av og ha ferie liksom. Jeg ser for meg at ferien kun kommer til å bestå av bading, soling, shopping, alkohyler og koselige stunder med min kjære, svigermor, svigerbror, kjæresten hans og sønnen deres. :)

De siste dagene har jeg derimot vært helt søppel. Jeg stresser meg selv så ekstremt. I går kastet jeg opp to ganger av nervøsitet. Jeg overanalyserer og tenker så mye på flyturen at jeg får vondt i magen og blir fysisk dårlig. Jeg har aldri tatt fly så lenge før og jeg har heller aldri tatt fly ut av landet tidligere. Jeg har aldri tatt et så stort fly før - selv om alle mener at det er en positiv ting i forhold til Norwegian og Widerøe som jeg har fløyet med. Det var også snakk om at jeg kunne få valium før flyreisen men jeg har bestemt meg for å heller satse på å drikke alkohol for å roe nervene ettersom at jeg aldri har tatt valium før og ikke vet hvordan det hadde påvirket meg, men ved å drikke alkohol oppstår et nytt problem - da må jeg jo bruke toalettet, og jeg har aldri i det hele tatt sett et flydass. Hæsjtægg klaustrofobi. 

Ok. Nå har jeg satt ned foten. Nå er jeg ferdig å stresse med det. I går kveld gikk jeg å la meg i solarium for å få tankene over på noe positivt heller, og det fungerte faktisk. :) I dag har jeg vært i byen og kjøpt inn det siste jeg behøvde(les: sminke+++) til turen. Så ble jeg sittende på utecafè med en god venninne i over en time og det gjorde meg virkelig godt. ♥ Ellers så har jeg akkurat sett ferdig sesong 1 av The Catch. Spennende!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv