hits

Home sweet home!

Som dere kanskje har skjønt så er jeg hjemme fra ferie nå. Vi hadde noen fine uker i Miami og Orlando men det var sykt godt å komme hjem! Borte bra men hjemme best. ;) Jeg har vært så ødelagt etter hjemreisen at huff. Jeg fikk så vondt i nakken på flyturen etter at en liten drittunge satt bak meg og sparket i flysetet mitt. Samtidig så fikk jeg tørr hals, som alltid på fly - men denne gangen var det helt ekstremt. Ikke nok med det - dagen etter at vi kom hjem så fikk jeg øyebetennelse også, hurra!

Det var ekstremt varme dager i USA. Jeg og kjæresten min er jo ikke så glad i å hverken sole oss eller å bade... så den første uka i Miami var vi på stranden(Miami Beach)/ved bassenget hver dag, mens etter at vi dro til Orlando så var det litt mer chill med rolige formiddager mens de andre slikket sol. I Miami var det mest strandliv og shopping mens i Orlando så var vi en dag på Universal Studios, og en dag i Old Town i Kissimmee hvor vi ble kastet opp i lufta i over 160 kilometer i timen i slingshot. Det ligger til og med video av dette på youtube. *le*

Det var ekstremt varmt til tider... ikke bare varmt men klamt. Hvis jeg skal til USA flere ganger så tror jeg heller at vi reiser til en kjøligere stat. ;)

Her kommer noen bilder fra ferien. :) Bilder av vegetarmat i USA, Universal Studios og shopping kommer senere!

{


Fine svigermor. ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv