hits

Gaver og blomster som unnskyldning.

Jeg og min kjære krangler sjeldent, og når vi gjør det så er som regel det hele avsegstyrt på under en time. Hverken jeg eller han er langsint. Har vi et problem så tar vi det opp med hverandre der og da også fortsette livet som normalt. Det jeg ikke skjønner er folk som krangler mye og ofte, eller folk som gir partneren sin gaver som unnskyldning.

Gjør eller sier jeg noe dumt, så unnskylder jeg meg for det. ♥ Kent - Skyll inte ifrån dig. Å unnskylde seg med blomster og konfekt trodde jeg egentlig at bare var en myte... men i ettertid har jeg innsett at ganske mange gjør dette egentlig. Men hvorfor? Hadde jeg vært irritert/sur/sint så ville jeg heller hatt en ærlig og ekte unnskyldning enn nye sko liksom...

Det virker falskt i mine øyne. Kanskje får du et nydelig smykke men hver gang du ser på det eller tar det på deg, kommer du ikke da til å tenke på hvorfor du fikk det? Fordi partneren din kanskje hadde dårlig samvittighet eller bare ville bli ferdig med en krangel. Jeg er glad for at jeg aldri har fått noe som helst materialistisk som kompensasjon for en krangel eller diskusjon.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv