hits

Ignorance is bliss.

Jeg har skrevet tidligere at jeg føler meg som et mindreverdig menneske. Jeg er både under gjennomsnittet smart og under gjennomsnittet flink.

Jeg sier ikke at jeg er under gjennomsnittet smart bare fordi jeg får lave resultater på IQ-tester altså. Jeg merker i det daglige liv at jeg ikke henger med i folk sine "voksne" samtaler. Lillebroren min har vært smartere(mer intelligent) enn meg så lenge jeg kan huske. Jeg husker at vi tok IQ-tester for mange år siden... jeg var kanskje 14 som vil si at han var rundt 10 år - og selv da fikk han bedre score enn meg. Men han er faktisk så smart at han kan være med i Mensa så...

Men... er egentlig uvitenhet et tegn på dumhet? Eller er det bare det at jeg ikke bryr meg? Jeg vet jo mye om det jeg interesserer meg for og det jeg bryr meg om. Spør meg om band, lyrics, fargekoder på telekabler, vegetarmat, dyrevennlig kosmetikk også videre. Det kan jeg svare på!

Jeg vet kanskje ikke helt hva IS/ISIS er, eller hvilket land Frankfurt lå i før jeg ankom Frankfurt flyplass... men så uttaler jeg meg ikke om ting jeg ikke vet noe om heller. Det er noe av det verste synes jeg - Folk som skal være nesevise og veslevoksne og snakker om ting de egentlig ikke kan noe om. Sit yo ass down.

Dessuten vil jeg heller være snill og dum, enn å være smart og frekk. ;)

Én kommentar

lisarorvik

10.07.2016 kl.18:24

Nydelig bilde :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv