hits

Happy days.

For tiden er jeg veldig glad. Selv om både jeg og min kjære ble syk med en gang vi kom hjem fra USA så har humøret vært på topp. Jeg føler meg bare positiv, glad og heldig for tiden. Jeg hæsjtægget "happydays" på instagram mens vi var på ferie, men det er fortsatt happy days selv om vi har kommet hjem. :)

Det var stor forskjell å komme fra 30-40 plussgrader og hjem til usle 8 varmegrader her... jeg ble ødelagt allerede på flyturen. Jeg bruker alltid å bli litt tørr i halsen på fly men ikke ille. Selvfølgelig hadde jeg en liten drittunge bak meg som sparket i flysetet mitt slik at jeg fikk vondt i nakken også. : ) og da vi kom hjem var det ikke bare vond hals, hoste og snørr som stod for tur, neeeeida... Jeg fikk både øyebetennelse/katarr og ørebetennelse også!

Considering alt det jeg nettopp har ramset opp så er det egentlig ganske fantastisk at jeg har det så bra med meg selv for tiden. Angsten har jeg ikke kjent på en god stund, og jeg har kun hyperventilert 1 gang i sommer. *klapp på skuldra* Som regel er søndager verst for meg, så jeg spurte min kjære i går:
- Kommer det tell å bli styggesøndag i dag trur du?
- Næ.


Processed with VSCO
En liten throwback til Orlando.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv