hits

Infeksjon og katarr.

Som jeg skrev tidligere så fikk jeg ikke bare en forkjølelse med meg hjem fra USA, jeg fikk både øyebetennelse/katarr og ørebetennelse også! Så den siste uken har vært veldig rolig. Jeg og min kjære har sett en god del filmer, blant annet et par av Harry Potter-filmene. Det mest slitsomme(og produktive) jeg har gjort er vel å vaske maskin etter maskin med klesvask etter ferien... men alt er jo slitsomt når man er syk. :(
 
Heldigvis har øynene mine blitt normal igjen. Jeg plages derimot med verdens største dott i venstre øre. Det irriterer meg grenseløst, spesielt siden jeg har hatt den i en uke nå. Hørselen min er virkelig nedsatt av det, så jeg sier til absolutt alt.

Men jeg klager ikke! Selv om formen ikke har vært på topp så er i det minste humøret det. I morgen skal jeg endelig møte bestevenninna mi igjen. ♥ Og i helgen blir det kanskje en tur til Tromsø!


Hvis noen lurer på hvorfor så mange av bildene mine har tykke sorte rammer rundt seg så er det fordi at det var the shit i mine "emo" år, rundt 2006-2009 da de fleste bildene ble tatt. ;)

2 kommentarer

Karina Larsen

13.07.2016 kl.21:25

Fortsatt god bedring :)

Kristìn

14.07.2016 kl.18:40

Karina Larsen: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv