hits

Noe som irriterer meg.

I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om noe som irriterer meg. Jeg er ekstremt glad i dyr så dyrevern er noe jeg brenner for. Jeg kjenner en person som har en katt som vedkommende ikke skulle fått lov til å ha.

Så å si hver gang jeg er der så kommer katten springende. Sitter jeg i bil så ser jeg bare at kjeften er åpen, mens kommer jeg gående så hører jeg jo mjauingen og jamringen på lang vei. Selv om det ikke er min katt så har jeg kjøpt kattemat til den flere ganger, både våtfôr og tørrfôr. Det virker som at veldig mange katteeiere tenker som så at når det er sommer så kan man bare reise fra katten sin uten å gi den mat fordi den fanger jo alltids fugler og mus... Nei. Hvis en katt er vant til å være "huskatt" som får servert fôr hver dag så må du jo belage deg på at du må fortsatt kunne skaffe katten dette selv om du kanskje er på ferie et par uker eller borte på en liten helgetur.

Det skal ikke så mye til. Man kan få noen til å passe katten, eller til å i det minste se til at den har rikelig med mat og rent vann. Eller du kan kjøpe slike dispensere som fylles etter med fôr selv ettersom katten spiser.

Jeg blir så irritert siden jeg blir lei meg på kattens vegne. Det er så unødvendig. Klarer du ikke å stille opp med det som er helt primært og grunnleggende for en katt så skulle du ikke hatt dyr, enkelt og greit.


(Dette er svigermors katt Lurven, det er altså ikke han innlegget handler om.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv