hits

Tinder.

Ved to tilfeller tidligere i mitt liv har jeg hatt "dating-appen" Tinder. Jeg skriver "dating" i gåsøyne, siden majoriteten av de som bruker denne appen enten har kjæreste allerede eller så har vedkommende ingen intensjoner om å møte deg in real life uansett.

Jeg husker at det var litt morsomt å swipe da, søndagshobbyen min... Spesielt hvis jeg var hjemme hos foreldrene mine på øya jeg kommer fra og fant en hel haug med kjentfolk som jeg vet er i forhold. Det er som jeg har skrevet tidligere: Vet kjæresten din at du er singel?

Jeg sier ikke at det ikke kan bli forhold av det. Jeg vet om folk som har møttes på Tinder og som fortsatt er kjærester den dag i dag. Men jeg hadde Tinder såpass lenge at jeg innså hva det som oftest gikk ut på. I min erfaring var det enten useriøse folk som ikke ville møte deg uansett men som kanskje ville ha det litt gøy med litt griseprat og nakenbilder, eller så var vedkommende 4923 mil unna, eller min favoritt: Fuckboys som kun bruker Tinder for å "hooke" = tilfeldig sex/one night stand.

Hvis han ikke allerede var i forhold som sagt...

Jeg vet at det har blitt mye diskutert om man skal kunne ha Tinder mens man er i et forhold eller ikke. Jeg stemmer for nei. Hvorfor i guds navn skal du ha en *kremt*... "dating-app" hvis du er lykkelig opptatt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv