hits

Jeg tror på alt.

Jeg var et rart barn. Jeg er nok fortsatt ganske rar den dag i dag men jeg har i hvert fall blitt litt mer skeptisk. Da jeg var barn trodde jeg på ALT folk fortalte meg. Nå snakker jeg ikke om at jeg trodde på julenissen eller tannfeen. Hvis noen fortalte meg en historie eller usanne fakta så slukte jeg det rått. For eksempel så trodde jeg i mange år at det fantes 1 hårstrå på hodet vårt som kaltes "hovedhåret". Det vil si at hvis man mistet dette ene hårstrået så kom alle de andre også til å falle av. Så hvis noen lugget meg eller jeg røytet så tenkte jeg alltid: "Neeei, hva hvis det der var hovedhåret?!"

Ganske stupid jeg vet. Jeg trodde at hvis man ropte inn i en boks og skrudde lokket på så kunne man høre lyden neste gang man åpnet den. Jeg fikk høre at jordkloden var flat og jeg trodde på det. Jeg trodde også at rogn var mensen til krabber.... En kompis lurte meg med at skilpadder ikke hadde avføring, altså at de aldri bæsjet liksom. Det hørtes jo fornuftig ut. Logikk hva er det.

Jeg er fortsatt litt sånn den dag i dag. Folk kan fortelle skrøner og vandrehistorier på fest og jeg tror på alt de sier. Derimot så har jeg begynt og ta ting med en liten klype salt. Jeg har nemlig blitt lurt så mange ganger at det egentlig ikke er morsomt lengre. *le*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv