hits

Meatless Monday.

Jeg er snart på mitt fjerde år som vegetarianer og jeg elsker det! Jeg bor derimot sammen med en kjøtteter men det går helt fint. Han spiser gjerne soya sammen med meg, eller så har vi hver vår middag eller samme middag med ulikt tilbehør. Jeg er ikke nazi-veggis. Det vil si at i like stor grad som jeg vil bli respektert for å ikke spise kjøtt så respekterer jeg andres valg om å spise det. Så lenge ingen prøver å tvinge meg til noe så tvinger ikke jeg andre til noe heller.

Derimot så er det ikke bra å spise kjøtt hver eneste dag. Min kjære er som sagt kjøtteter og en ganske aggressiv sådan. Det vil si at han spiser kjøtt til det meste - Kjøtt til frokost, kjøtt til lunch, kjøtt til middag og kjøtt til kveldsmat. Jeg forsøker å endre litt på dette ettersom at det er jo hverken bra eller sunt. Ikke bare skal man unngå å spise kjøtt til alle måltider, men man kan også i det minste ha EN kjøttfri dag i uken. Derfor er Meatless Monday en kjempebra kampanje!

Det skal ikke så mye til for å holde seg kjøttfri en dag. Tenk over hva du spiser.. Til frokost kan du bytte ut brødskiven med skinke til et annet pålegg som for eksempel syltetøy eller peanøttsmør. Man kan spise yoghurt, grøt, vafler, toast, pannekaker, ostehorn også videre. Istedenfor å ta deg en pølse med brød til lunch så kan du heller spise en panini med friske grønnsaker. Til middag kan du diske opp med suppe eller en god pastasalat. Det skal ikke så mye til. :)

For dyrene, for miljøet, for deg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan lese mer om Meatless Monday her: Link.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv