hits

Hangry.

Jeg er en veldig positiv og blid person egentlig. Derfor blir folk gjerne overrasket hvis jeg åpner meg og forteller om min bagasje og mine psykiske problemer. Jeg er flink til å legge negativitet og dritt igjen hjemme.

Jeg vet at veldig mange jenter blir i dårlig humør når de har mensen, mens jeg har alltid sett på det som en liten unnskyldning for å kunne oppføre seg litt bitchy. Såklart skjønner jeg at hvis magen kjennes ut som en tørketrommel så kan man bli litt gretten, men jeg tror at visse jenter smører litt tykt på. Eller så krangler, bjeffer og kjefter de mens de bruker pms som en unnskyldning. Jeg merker altså ingen forskjell på mitt eget humør uansett om jeg har mensen eller ikke.

En ting som faktisk har noe å si for humøret mitt er derimot sulten min. Hvis jeg ikke har spist på en god stund så kan jeg bli litt (h)angry. Spesielt hvis magen min rumler og jeg ikke har mat tilgjengelig i dette øyeblikk, da kan det bli litt surmuling og himling med øynene fra min side. Som regel er jeg flink til å passe på det selv, jeg forsøker å spise lite men ofte - slik at jeg holder det gående og slik at jeg ikke kommer til det stadiet hvor jeg blir hangry. :)

{

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv