hits

Du er skamløs.

Ikke vær en kald bitch.

Jeg har vært en selverklært bitch tidligere og det var ikke noe kult. Jeg var ikke lykkelig da for å si det slik. Selvfølgelig så kan det noen ganger være bedre å la ting prelle av enn å ta inn over seg alle andres problemer. Men ikke skyv unna de som bryr seg. Du har kanskje lyst på avstand fra andre akkurat nå, men den avstanden kan fort bli omgjort til ensomhet.

Du er skamløs. Jeg tror ikke at du eier samvittighet, og gjør du det så har du i hvert fall et jævla godt pokerfjes.

Jeg gikk fra å være en selverklært bitch til å kalle meg selv for Kristìn Samvittighet Eriksen. Jeg fikk dårlig samvittighet for ALT. Helt til jeg satt igjen som dritten i midten. Sliten og lei av å alltid skulle være der for alle andre. Hva med meg da? Jeg har hatt nok av problemer selv til å skulle kunne ta på meg ansvaret for alle andre sine problemer også. For 1 år siden skrev jeg følgende Facebook-status: "E hærved dritlei av å dediker så mykje ti og energi på folk som e utakknæmli og ikke sætt pris på det. Æ kan ikke vær psykolog førr aille."

Jeg har måttet jobbe med meg selv. Det har tatt lang tid, men jeg har endelig sluttet å skulle stille opp for gud og hvermann uten å få noe i retur. Jeg er ferdig med å være psykolog. Jeg har innsett at jeg har latt meg utnytte gang på gang. Hvorfor skal jeg stille opp for noen i et brudd når ikke jeg hørte et knyst fra vedkommende i mitt eget hjerteskjærende brudd for et par år siden?

Både forhold og vennskap er en two-way street. Det går begge veier. Hvorfor skal jeg være den eneste som bryr meg? Ikke kast bort livet ditt på folk som utnytter deg. Vær heller der for de som fortjener det. ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv