hits

Vil du ikke at datteren din skal ligne på deg?

Det er mye snakk om kroppspress i media for tiden. Unge jenter legger seg under kniven og sprøyter inn gift i hytt og gevær. Jeg skjønner det.

Jeg har hatt lyst til å operere min egen kropp, og i en viss grad så vil jeg fortsatt det. Men ikke mine personlighetstrekk som gjør meg til meg. For eksempel så synes jeg tidligere at jeg hadde en uhyre stor nese. Den var gedigen, tjukk og i veien. Nå derimot, nå bryr jeg meg ikke om nesen min lengre. Jeg piercet septum(oksering) i nesen min på 18-årsdagen min og siden den gang har jeg vært fornøyd. Jeg synes at piercingen tok fokuset bort fra nesen min og over på selve ringen heller. Skjønner jeg derimot at andre vil ta en neseoperasjon? Ja. Men tenk på hvis du en dag får en datter, som har din gamle potetnese. Kommer du da til å synes at datteren din har en stygg nese siden det var den samme du selv hadde før du opererte deg? Mest sannsynlig ikke.

Vil du ikke at datteren din/barnet ditt skal ligne på deg?
Med din nese, dine kinnbein og din panne?

{

Jeg skjønner at vi er utseendefiksert for tiden og at idealet av en kvinne er formfull med store bryst og en rund rumpe. Dessverre kan vi ikke alle ha dobbel D i bh-størrelse og schvære rumpeballer. Og ikke minst - tenk hvor kjedelig verden hadde vært hvis alle var lik! Du er unik og det er jo det som gjør deg til akkurat deg.

For noen år siden var mitt motto: Jeg er kanskje litt gal, men jeg tør i det minste å være original.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv