hits

You do you boo.

Jeg er rystet. Bare i dag har jeg lest så mye sjokkerende på facebookgrupper og jeg er faktisk bare medlem av 3 stykker. Den ene er en sminkegruppe hvor spørsmålet basically var: Er det bare jeg som synes at highlighter er stygt? Det stod ikke ordrett slik men det var jo det poenget var uansett... Hvorfor bryr folk seg så ekstremt? Liker du highlighter - bruk det. Liker du ikke highlighter så lar du vær. Det er faktisk så enkelt. Folk bryr seg alt for mye om hva andre gjør, tenker og mener.

Den andre gruppen handler om vegetarisk mat. En dame spurte etter tips og råd siden hun har en håpløs mann som enten ikke snakker til henne eller så kjefter han på henne og maser om at hun må spise kjøtt... Hva skjedde med respekt? Hva skjedde med å få ta egne valg? Jeg er vegetarianer selv så jeg vet godt hvor mye kritikk man kan få. Jeg har til og med en eks-kjæreste som prøvde å få meg til å spise kjøtt etter 3 år uten... Det er uakseptabelt og direkte stygt gjort. Jeg ble genuint lei meg på kvinnens vegne.


Frihet.

En av facebookvennene mine skrev en status som lød slik:"Kunne du slettet en venn fordi han eller henne hadde feil politisk syn?" Og kommentarene var mange. Alt fra folk som svarte at de fjernet homfober og rasister til folk som sa ja, de hadde slettet folk på grunn av politiske uttalelser. Mitt svar var: Nei. Folk er forskjellige og det hadde jo vært kjedelig hvis vi alle var lik og mente det samme. You do you boo!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv