hits

Treat you better.

"I know I can treat you better than he can and any girl like you deserves a gentleman." - Shawn Mendes.

Man gir, og gir, og gir. Ingenting forandrer seg. Vet du hvorfor? Fordi det ikke handler om alle de andre. DU må ta tak i livet ditt og stå opp for deg selv. Hvis du ikke klarer å verdsette deg selv, være glad i deg selv og stille krav så kommer folk til å fortsette å trø på deg. Du gir de jo faktisk lov til å bruke deg som sin personlige dørmatte. De ser ingen problem med det. Ingenting endrer seg over natta. Folk er utakknemlige og kravstore. Uansett hvor mye du gir av deg selv så kommer det aldri til å være nok for vedkommende som ikke setter pris på deg.

I dag er jeg overlykkelig over å ha en fantastisk kjæreste som alltid er så ubeskrivelig snill med meg, og som overrasket meg med vin i helga. Det er de små tingene som teller. ♥ Det skal så lite til for å vise takknemlighet. Gi dine nære og kjære en liten oppmerksomhet i hverdagen og du kommer til å få smil, latter og glede i retur.

{

Én kommentar

Henriette Celin

25.09.2016 kl.23:49

Herlig med vin, og liker godt den sangen selv <3

Ligger noe i det altså. Man må like seg selv, være fornøyd, og stå opp for seg selv ikke minst. For at andre ikke bare kan trø over deg (:

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv