hits

Gleder meg til å bli ferdig.

Jeg gleder meg ekstremt mye til å bli ferdig med flyttingen! Nå er det snart 1 uke siden vi kjøpte oss hus men vi har ikke fått nøklene enda. Den offisielle overtagelsen blir nok ikke før i neste uke og det er litt pain egentlig... Jeg har allerede begynt å pakke, rydde og kaste ting. Starten er nok alltid det verste, før man virkelig kommer seg i gang med flyttingen.

Vi må jo kjøpe oss ny postkasse og endre adressen vår på alt av nettsider... The struggle is real. Hilsen Ebaypia92. *fnis* Jeg tenkte at jeg kunne sette sammen en liten kollasj av plagg og kosmetikk som jeg ønsker meg. Som jeg skrev tidligere så har jeg levert sikkert 14 poser med klær i UFF-containere og i dag dro jeg og leverte 3 til. Vi har også gått gjennom alle klærne til min kjære og det ble minst 10 poser med alt fra bukser til sko og hettegensere som vi skal levere. Det er flere har spurt hvorfor jeg leverer/gir bort klær istedenfor å selge de og tjene penger på det. Det er fordi at jeg heller vil ha karmapoeng enn penger. ♥

Jeg må kjøpe meg nye tightser. De som kjenner meg vet at jeg har levd i tights siden '09. I fjor kjøpte jeg meg min første bukse på mange år og nå har jeg 3 stykker som jeg bytter mellom. Men let's be real - ingenting slår en tights når det kommer til komfort. Dessverre så har jeg enten blitt lei av mine og levert de til tøyinnsamling eller så har det blitt hull i skrittet, så nå er det på tide med noen nye godbiter! - Det vil si etter at vi har flyttet inn og fått oss postkasse. ;)Det er kjempelenge siden sist jeg lagde en slik kollasj. Det skjedde ofte på min forrige blogg(les: rosablogg) og jeg skjønner hvorfor jeg gjorde det så mye der for dette var jo gøy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv