hits

Søndag = chill.

Jeg er en ganske sosial person. Påstår jeg selv i hvert fall. Min sambo er ikke helt enig. Det vil si at jeg er veldig sosial når det kommer til fest og alkohyler men kanskje ikke så sosial til hverdags. Jeg liker å være på besøk hos folk, og jeg liker å ha besøk nå som vi har flyttet i eget hus. Men ikke på søndager. Søndager er chill, søndager har jeg som regel på meg joggebukse og hettegenser, og ligger på sofaen hele dagen med håret opp i en dott. Det er ganske bra for å være meg siden jeg tidligere kalte søndag for styggedag, det var dagen da jeg alltid overanalyserte alt og ble "emo". Nå for tiden så vil jeg bare se på youtube/serier/filmer hele dagen og slappe av med godis. Jeg orker ikke å fikse meg/sminke meg ergo føler jeg meg ganske stygg og derfor liker jeg ikke at folk kommer innom på søndager. *le* hæsjtægg overfladisk.

Som jeg har nevnt flere ganger tidligere så ble jeg diagnosert med sosial angst som 18-åring derfor synes jeg selv at jeg er veldig flink til å være sosial - når jeg først er det. Det har skjedd mange ganger at jeg ikke har orket å være sosial med folk som har overnattet etter fest så jeg har oppholdt meg på soverommet til vedkommende har dratt hjem - men bare på søndager. Jeg takker aldri nei til et vors eller en fest og jeg er nokså mye sammen med vin-venninna mi for tiden. ♥

{{

Som jeg har skrevet tidligere så oppfordrer jeg ingen til drikkepress men alkoholen har hjulpet mitt sosiale liv ekstremt mye. Jeg sier ikke at man skal drikke seg av føttene men det er mye lettere å snakke med fremmede og slappe av etter et par glass vin eller noen pils.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv