hits

Ultimatum.

Å stille en person et ultimatum er et stort nei i mine øyne. "Hvis ikke du gjør det/er villig til dette så kan vi ikke være sammen"... Nei. Man skal bli enige om ting sammen, man inngår kompromiss og bøyer seg etter hverandres behov. Det skal aldri være enveiskjørt. Jeg og sambo har våre forskjeller men det vi har av ulike meninger og interesser fyller vi i hverandre slik at vi til sammen blir 100%.

Ultimatum er på en måte det samme som blackmail. "Hvis du gjør dette så skal du få.." I don't give in to blackmail. Jeg har hørt om veldig mange som bruker blackmail på barna sine. For eksempel: Hvis du er flink og sitter i ro i kirka i dag så skal du få det beste du vet til middag... Men jeg synes ikke at dette er riktig. Det skal nemlig ikke være nødvendig å få en "gulrot" for å oppføre seg eller for å gjøre det som er rett.

Det skal heller ikke være nødvendig å stille ultimatum. Aldri. Det som skjer det skjer, og til slutt ender man opp der man er ment til å være uansett. Du kan ikke endre eller forskynde skjebnen. Man skal ikke leke gud.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv