hits

Halloween, november, livet.

Nå er det lenge siden jeg faktisk har satt meg ned for å blogge om livet, om følelser og om alt mulig. Den siste tiden har jeg kun blogget spesifikt om et tema eller noe som har plaget meg. Det har vært ekstremt mye som har stått på plakaten de siste ukene siden jeg og sambo har flyttet i vårt første hus. ♥ Tenk at vi har eget hus da gitt! Alle rundt meg sier at jeg er så utrolig heldig men det har nok ikke gått helt opp for meg enda. Det føles fortsatt veldig surrealistisk ut og egentlig som om vi er på ferie eller på besøk hos noen andre. Men det er jo veldig deilig å ha sitt eget hvor man ikke må ta hensyn til en husvert mens man spiller musikk for eksempel.

Jeg og sambo var utkledd på halloweenfest for første gang i år. Siden han hater alt av masker, parykk, sminke, linser også videre så kjørte vi ganske safe. Jeg bestilte hjem originale One Tree Hill-kostymer siden det er min absolutt favorittserie. Han som basketspiller og meg som cheerleader. Det ble en bra kveld med mine beste. :)

Processed with VSCO

Nå har vi kommet til november, som betyr bursdag for min del. Egentlig så hadde jeg ikke så veldig lyst til å feire bursdagen min siden jeg har dårlig erfaring med det. Jeg synes at det ofte er dårlig oppmøte på bursdagsfester og at det virker som at folk heller vil dra på tilfeldige vorspiel - noe som jeg ikke helt forstår siden jeg selv heller drar i en bursdag jeg er invitert i enn et random vors liksom. Men nå tror jeg at jeg skal feire likevel... Jeg har jo tross alt bursdag på en fredag. ;) Jeg har allerede kjøpt bursdagsgave til meg selv som jeg kan vise i et annet blogginnlegg.

Én kommentar

lisarorvik

07.11.2016 kl.20:56

Så koselig oppdatering :) (Har en stor giveaway konkurranse, til en verdi på over 1000kr. Bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv