hits

Ulykkesfugl?

Tidligere så har jeg tullet med at jeg er en ulykkesfugl å ha i bil. Jeg har vært med i flere kollisjoner, utforkjøringer og bilhavari. Da jeg og min sambo skulle på julebord i Svolvær for noen år siden så streiket bilen i en tunnel. En gang jeg, sambo og svigermor skulle kjøre over Sortlandsbrua så rygget en hjullaster rett i oss og smadret panseret på svigermors bil. En gang var jeg og en daværende kompis ute og kjørte bil og siden han ikke brukte blinklys så kræsjet en forbipasserende rett i siden på bilen hans. En glatt vinterdag for flere år siden skulle sambo hente meg hjemme på Andenes - det endte med at vi havnet sidelengs i grøfta på Strandland. For en måned siden da jeg og sambo skulle kjøre til Kiruna på Kent-konsert så punkterte vi luftbelgene på bilen...

Alt dette er kanskje ikke min feil, og det har utrolig nok alltid endt godt. Det vil si at ingen har blitt skadet - og vi kom oss på både julebord og Kent-konsert. ;)

Men jeg vet ikke helt... Den siste uken har jeg ved 2 tilfeller sett folk miste lappen/bli stoppet av politiet. Kanskje det er en tilfeldighet siden det har blitt is/glatt og folk sladder og leker seg i bil - det får konsekvenser. ;)

Edit: cirka en time etter at jeg skrev dette blogginnlegget skulle jeg gå på butikken... da jeg åpnet ytterdøra sto politiet der med enda en "rånebil" de hadde stoppet gitt!

{

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv