hits

Make America vote again.

Jeg har vært litt på vippehusken om jeg skulle blogge om valget i USA eller ei. Til slutt så bestemte jeg meg for at jo, jeg må vel det. Jeg er ikke så ekstremt politisk engasjert men jeg har fått med meg overraskende mye i valget. Jeg trodde 100% at Hillary skulle vinne. Bare det faktum at Trump skulle komme til makta var helt ubegripelig for meg. Jeg føler med immigranter, "Black lives matter". Jeg tenker på folk i LGBT-samfunnet, altså lesbiske/homofile/bifile/transer... Alt de har kjempet for i mange år kun for å få likestilling. Trump-tilhengere kaller det urettferdig og mener at de er kravstore ??? Det er jo ikke akkurat som om homofile kjemper for å slippe å betale skatt. Vi må fortsette å kjempe for alle skal ha rett til å gifte seg med den de elsker. Uavhengig av kjønn, farge, rase eller religion.

Det virket så ekstremt fjernt for meg at Donald faktisk skulle bli USA's nye president. Jeg skulle ønske at Obama hadde fått vært president i 4 år til. Han og Michelle gjorde jo virkelig en forskjell. Den første mørkhudede presidenten. Nå skal en menneskelig ostepop få styre? Sesongavslutninga av de forente stater folkens.

Neida. Joda. Neida.
Jeg håper jo at han ikke får styre fritt selv om han er president. Jeg håper at han blir holdt under strengt oppsyn og at han får seg en lærepenge jo før jo heller. Rastistisk, kjønnsdiskriminerende, mannsjåvinist.

Én kommentar

Victoria Larsen

10.11.2016 kl.07:48

Helt sykt! Håper det går bedre enn man tror..

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv