hits

You're not less of a person without a home.

Homeless. You're not less of a person without a home.

Jeg så nettopp på Ryan Higa sin årlige video hvor han og noen av de andre gutta kler seg ut som ninjaer og gir mat, klær og pledd til hjemløse. Da jeg så tittelen på youtube-videoen så skjønte jeg at jeg kom til å gråte siden disse videoene alltid gjør meg så emosjonell. Den ene personen hadde til og med en katt. *tåre i øyekroken*

Noen mener at det er helt dust å ta seg av et dyr når man allerede strever med å ta vare på seg selv. Men jeg tenker at de som sitter ute hjemløse med en katt eller en hund må være jævlig uselvisk og kan ikke finnes egoistisk siden de allerede har ingenting, og det lille de eier og får deler de med et kjæledyr.Jeg bodde før på en hybel som det egentlig ikke var lov til å leie ut. Jeg hadde ikke kjøkken eller noe som helst uttak for komfyr. Og jeg klagde til alle jeg kjenner. Jeg klagde på at jeg ikke hadde kjøkken...

Jeg hadde fortsatt en seng, et badekar, toalett, kjøleskap, mat, klær, varme, elektronikk også videre også videre. Jeg blir så flau over meg selv når jeg setter det i perspektiv. I Ryan's video ser man at folk bor i pappesker og har alt de eier i en gammel handlevogn. Jeg så flere mannfolk med langt hår, og selvfølgelig har de langt hår - de har jo ikke råd til å gå til frisøren. Og de eier sikkert ikke en saks engang.

Ryan ga mat, klær og pledd til 45 personer og bare det faktum at han fant 45 hjemløse i Las Vegas på så kort tid knuser hjertet mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sett pris på det du har, vær takknemlig. Det er lett å klage over alt man ikke har. Men setter man det i perspektiv så føler man seg fort som en bortskjemt drittunge.

2 kommentarer

Heia Mamma

26.11.2016 kl.23:30

Så enig. Bra du skriver og minner oss på å slutte å være så sykt selvopptatt. For det er de fleste av oss! :( Skjerpings til meg!

Victoria

26.11.2016 kl.23:55

Helt enig!!

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv