hits

Grått nytt hår.

Nå er det et par uker siden jeg blogget sist, men som dere vet så kommer jeg nok aldri til å blogge daglig igjen slik som jeg gjorde for et par år siden. Jeg tenker kvalitet over kvantitet. Det er ikke alltid like lett å blogge heller. Som jeg har skrevet tidligere så har jeg jo mest blogglyst når det er noe som plager meg, en sak jeg brenner for eller når jeg har noe (dritt) hengende over meg. Å blogge er mitt utløp, istedenfor å gråte eller drive med selvskading som jeg har gjort tidligere. Uansett - Godt nytt år fine folk!

Endelig har vi kommet til 2017. Jeg har gledet meg og sett fram til å starte et nytt år med min kjære. Hadde noen spurt meg for et par måneder siden hvordan mitt 2016 har vært så hadde jeg nok svart ganske negativt. Selvfølgelig har det vært oppturer slik som valentinsdate med RSP, ferien vår i USA, festival med Sondre Justad og avskjedskonserten til Kent. ♥

Men det har også vært nedturer. Dødsfall i familien, krangling, dritt.
Påsken min var helt forferdelig.

Men så snudde året plutselig om på slutten. Jeg fikk meg en ny jobb som jeg trives kjempegodt i, og ikke minst så ble jeg og min kjære huseiere! <3 Måtte 2017 bli et fint år, uten så mange berg- og dalbaner. På forhånd takk!

{{
Bilder fra gårdagens feiring.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv