hits

Nyttårsforsett?

I fjor... (?) Rart å skrive "i fjor" når jeg snakker om 2016... men men. I fjor hadde jeg som nyttårsforsett å spise sunnere. Dessverre så varte ikke dette så veldig mange måneder. Jeg tror det er fordi jeg var alt for streng med meg selv. Jeg sluttet helt å spise ostepop - som liksom er min holy grail. Jeg spiste aldri potetgull eller godteri, kun "sunnere" godis som for eksempel popcorn på lørdag også videre. Det endte såklart med at jeg sprakk - sikkert fordi jeg stilte alt for høye krav til meg selv.

Så i år så har jeg fortsatt tenkt til å spise sunnere - Jeg er jo såklart fortsatt vegetarianer, snart på mitt femte år. Men jeg kommer ikke til å leve på riskjeks og gulrot slik som jeg gjorde i begynnelsen av 2016. En annen ting som var dritt med dette nye kostholdet var at jeg ble en ordentlig lettvekter når det kom til alkohol. Hvis alt man har spist i løpet av en dag er knekkebrød så går rusen fort til hodet på en.

Men kosthold og sunn mat er ikke mitt største nyttårsforsett. Mitt største nyttårsforsett er å fortsette å stå opp for meg selv. Å ikke la meg selv utnyttes av falske venner og mennesker med dårlige intensjoner. Er du dumsnill så kommer folk til å utnytte deg. Har du en venninne som ikke kan glede seg over din suksess så lenge det ikke gagner hun selv? Let that hoe go. Man trenger ikke slik negativitet i livet sitt! Folk som konstant rakker ned på en, eller får deg i dårlig humør. Jeg er lei. Uansett hva man sier og gjør så blir det feil. Til slutt så orker man bare ikke mer. *sett inn muskel-emoji her*

Processed with VSCO with c1 preset

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv