hits

Can you not.

Jeg fikk lyst til å skrive et "ting som irriterer meg"-innlegg i dag. Det er nok på tide!
Også kjent som pesten.- Folk som ringer deg men du rekker ikke telefonen, så du ringer tilbake 1 minutt senere men da svarer ikke vedkommende. Altså hva faen. Kaster folk telefonen fra seg hvis man ikke svarer?

- Folk som spør om ting de egentlig ikke vil vite. Jeg blir ofte kalt for ærlig, og dumme spørsmål får dumme svar. Eller folk som spør om min mening også blir vedkommende sur av svaret mitt. Hah.

- Folk(spesielt jenter) som sier ja men mener nei. Jeg har pratet med frustrerte kompiser om dette mange ganger. Du kan ikke si at det er greit at kjæresten din drar ut på byen for så å lage helvete fordi han faktisk drar. Jeg skjønner ikke.

- Personer som spør meg dumme spørsmål siden jeg er vegetarianer. Det er skremmende mange som tror at alle veggiser lever på salat... "Vegetarianere spiser jo opp maten til dyrene!" He-he, blir aldri lei av den vitsen gitt.
 
- Folk med barn/babyer som oppfører seg som om de skal ha førsteprioritet på alt. Akkurat som om de er de eneste i verden som har født... At du har et avkom betyr ikke at du automatisk får spesialbehandling. Sit yo ass down.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv