hits

She loves to lay.

"En gang utro, alltid utro" Nei. Jeg er i mot denne påstanden. Jeg mener at omstendighetene har alt å si. Er du lykkelig så er du ikke utro. Så enkelt er det faktisk. Jeg vet om folk som har vært utro i fortiden men som så fant sin drømmepartner og ble trofaste. Men denne gangen måtte jeg spise ordene mine til slutt.

Jeg hadde en god venninne for noen år en, faktisk kalte jeg henne min beste venninne. Det var mye fest og fyll på oss. Hun ble kjæreste med en felles kompis av oss, jeg vet ikke hvor mange uker det gikk før hun var utro. Det ble litt drama rundt det hele men jeg sto opp for henne. Jeg fikk slengt "En gang utro, alltid utro" i fleisen men jeg feiet det bort som tull og tøv. Det var jo selvsagt grunnet omstendighetene rundt, samt at hun akkurat var kommet inn i forholdet så hun var ikke vant til å ha en kjæreste og de uskrevne reglene som følger med.

Et år senere. Venninna mi har nå ikke bare type men en samboer. Det var fortsatt fest og fyll på oss, og jeg reagerte litt på at hun både kysset på folk og satt på fanget til andre mannfolk på nachpiel. En stund senere fikk jeg vite at hun hadde vært utro atter en gang... til slutt ble det ikke atter en gang men gang på gang. Jeg ble oppgitt, for det første er jeg imot utroskap og for det andre så hadde jeg stått opp for henne. Støttet henne. Svart de som kritiserte henne. Det kom til og med fram at hun hadde virkelig prøvd å skjule det fra meg. Hun hadde fått sidesprangene hennes til å sverge at de ikke skulle fortelle meg om utroskapet. Som om jeg var typen hennes... Der tenker jeg at hun visste selv innerst inne at det hun gjorde var galt, ellers hadde hun vel ikke følt at hun måtte skjule det. Derfor skjønner jeg ikke at hun klarte å fortsette på dette viset. Samvittighet where u at???En gang utro, alltid utro? Tydeligvis. For visse personer i hvert fall.

Nå har jeg ikke sett vedkommende på 1 år typ. Null kontakt, nada. Et slikt selvdestruktivt menneske som ødelegger både kjærlighetsforhold og vennskapsforhold. Jeg vet at du har lav selvtillit men oppmerksomhet fra fremmede er bare kortvarig lykke. Å ligge rundt kan vel føles digg der og da men dagen derpå vedder jeg på at du føler deg enda verre enn du gjorde i utgangspunktet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv