hits

Høytidelig gitt!

Folk må slutte å ta seg selv så jævlig høytidelig hele tiden! Jeg satt og kikket gjennom kommentarfeltet til TV2 her om dagen og jeg ble rystet. Ja, jeg snakker om kommentaren til Anniken på Bloggerne. Hun hadde altså klart å lire av seg at hun synes det var lite mandig at to mannfolk trillet tur med barnevogn. SO WHAT?! Herregud, jeg kunne lett sagt noe verre. Den shitstormen hun fikk etterpå var virkelig ufortjent og helt blåst ut av proporsjoner.

Takk gud for at jeg ikke er med på TV, så mye dritt som kommer rennende ut av kjeften min. Jeg synes at det er helt latterlig at kommentaren hennes ble sett på som både kjønnsdiskriminerende og homofob. Kom til Nordland folkens. Slutt å vær så up-tight. Jeg tror at enkelte folk, spesielt journalister og kritikere leter etter ting å ta kjendiser og offentlige personer på. En fjær blir fort til ti høns.

Også sitter voksne folk og skriver side opp og side ned i kommentarfelt om at hun ikke fortjener og leve. Pluss hundretalls kommentarer om hvor dum hun er. Hah, og det er ikke du som driver med offentlig drittslenging da? Årrrajt.

Én kommentar

Victoria Larsen

24.03.2017 kl.11:58

Jeg ønsker deg en god helg :-)

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv