hits

Thoughts from my bed.

Hei. Jeg har aldri vært flink til å starte blogginnlegg. Skukke tru at jeg blogget så å si daglig i 5 år tidligere si. For tiden har jeg tenkt mye på å slette bloggen. Men så ombestemmer jeg meg ettersom at det ikke gikk lang tid fra jeg slettet min forrige blogg til jeg var tilbake igjen. Jeg liker å ha en plass å la fingrene løpe fritt over tastaturet. Den stunden jeg ikke hadde blogg gikk det hardt ut over kompisene mine, jeg spammet på chat for å si det mildt.

Tidligere hadde jeg en såkalt "rosablogg". Da tok jeg masse bilder og skrev om alt fra antrekk og innkjøp til mat og tanker. Nå for tiden blir det mest tanker. For noen virker det kanskje helt absurd å sitte å blottlegge seg om sin psykiske helse på en blogg men for meg kommer det ganske naturlig. Det er ikke noe jeg prakker på folk eller snakker om til alle - men har du valgt å klikke deg inn her så regner jeg med at du vil lese om det. Og synes du at det blir for dystert til tider så er det jo bare å trykke på krysset i hjørnet og gjøre noe annet istedenfor.

En grunn til at jeg ikke blogger så mye atm er fordi jeg har det ganske bra for tiden. Jeg blogger alltid mest når jeg er langt nede i kjelleren. En annen grunn er at jeg har en gammel murstein av en pc. Bare å skru den på er en tålmodighetsprøve. Jeg fikk jo et nettbrett i bursdagsgave av min fine sambo som skulle gjøre det enklere men jeg har fortsatt ikke noe tastatur til taben så det er litt struggle.

Jeg ble spurt om jeg hadde blogg for et par uker siden. "Nei, men jeg hadde det før." Jeg føler at da jeg hadde rosablogg hadde jeg en blogg. Det jeg har nå er mer en notatblokk med skisser av følelser, tanker og situasjoner. Samt av og til litt tilfeldige innlegg om høytider og kos. Kristìn versus verden.

Processed with VSCO with f2 preset

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv