hits

Ta et nei takk da.

Haha, i dag skal jeg by på meg selv. Dette er en historie som skjedde meg her om dagen.

Jeg var pottetett av allergi men jeg måtte snike meg en tur på butikken, ettersom at nærmeste butikk er rett over veien fra huset vårt så er det vanligvis null stress... På tur inn i butikken ser jeg at det sitter 3 personer ved inngangen som virker plagsomt positive. Jeg skvatt til da de overivrig ropte "HEI!" så jeg snudde meg for å se om det var noen jeg kjente Tårene triller ettersom at jeg er superallergisk. Jeg trasker inn i lokalet og røsker med meg blå powerade og hvitost før jeg går til kassen. Jeg står å tørker tårer mens jeg pakker i handleposen min siden allergien har tatt overhånd. På tur ut av butikken blir jeg bråstoppet av gjengen med aktivister. De prater om skolegang for jenter i fattige land. Jeg føler meg ekstremt brydd og vil egentlig bare løpe hjem.

Den ene damen var svensk, og da hun oppdaget at jeg hadde på meg en kent-genser så spør hun om jeg er svensk... Jeg var virkelig ikke i humør. Vanligvis hadde jeg blitt superglad for å snakke om kent og sikkert vist fram min nye tattoo i samme slengen. Jeg forsøker å komme meg unna ved å takke nei men de fortsetter å presse på meg shitloads med informasjon, prosenter og elendighet. Tårene mine triller og jeg skjønner ikke at aktivistene ikke ser det? Kanskje de trodde at jeg sto å grein for fattige jenters skolegang(?) Til slutt tar dama frem et nettbrett og vil ha kontaktinformasjonen min slik at jeg kan støtte deres organisasjon månedlig. Til nå har jeg allerede forsøkt å takke nei uten resultat... Så når dama spør om telefonnummeret mitt så lyver jeg og sier at jeg akkurat har fått meg ny telefon med et nytt nummer som jeg har hjemme, så jeg kan hente den og komme tilbake!

Det funket. Takk gud.

Jeg dro rett hjem og låste døra ifall de skulle komme etter meg. Resten av dagen var jeg smålig irritert over hele situasjonen. Jeg fikk også litt dårlig samvittighet siden jeg måtte lyve for å komme meg unna men det var jo ingenting annet som funket. Jeg skjønner at du forsøker å verve folk men ta et nei takk da. Det er forskjell på å være en god selger og en straight up plage.

{

Dessuten støtter jeg mest organisasjoner som har med dyrevern å gjøre. :') I hovedsak NOAH, Dyrevernalliansen og WWF. Hadde aktivistene stått der for å verve folk som skulle betale for å hjelpe nesehorn eller noe, sign me up!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv