hits

Redhead.

Jeg ble rødhåret i januar i år. Jeg hadde aldri vært redhead før så jeg visste egentlig ikke hva jeg gikk til. Huff. I begynnelsen farget jeg håret med Manic Panic - en semipermanent hårfarge. Det vil si at for hver gang man vasker håret så forsvant fargen gradvis. Ingen hadde fortalt meg at den flekket av på alt. Luer, sengetøy, håndduker, hetter på hettegensere... Jeg var rød på ørene, i panna og i nakken. Hver gang jeg vasket håret så det ut som om noen var blitt myrdet i dusjen.

Jeg har fortsatt rødt hår - enn så lenge, men nå er det farget med permanent farge så det farger ikke av på alt. Jeg skal snart farge bort det røde. Ikke for at jeg ikke trives som redhead men fordi jeg er lat. Ettervekst er så ork. Jeg prioriterer heller ikke å dra til frisør for å farge håret så jeg har gjort alt selv. Jeg har lyst til å spare håret mitt langt og da burde man vel heller ikke farge håret så mye. Jeg vil heller ha langt brunt(naturlig) hår enn kort rødt hår. ;)

Men selvfølgelig nå som jeg har bestemt meg for å kvitte meg med den røde fargen snart så har jeg blitt overrøst med kommentarer om hvor godt jeg kler rødt hår og hvor fin fargen er. Jeg har brukt litt forskjellige nyanser av rød men håret mitt har for det meste vært mørkerødt/burgunderrødt.

{{

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv