hits

Stormberger.

Kanskje det er på tide å dedikere et blogginnlegg til jobben min. Jeg har tross alt jobbet der i snart et år. I LOVE IT! Men se for dere meg, usikker angstpike92 som butikkselger da. Det var ekstremt skummelt da jeg først startet. Jeg var livredd. Hver gang det kom en kunde inn i butikken tenkte jeg "åherreguuuud". Jeg følte at kundene stirret på meg og dømte meg mens jeg pakket klærne deres i poser og jeg ville synke gjennom gulvet når noen spurte meg om hjelp.

Jeg ble diagnosert med sosial angst som 18-åring og siden da har hverdagen min med fremmede vært en kamp. Det er 7 år siden i år så jeg har naturligvis kommet meg en lang bit siden da men jeg hadde jo aldri jobbet i butikk før så det var en helt ny utfordring. Det verste var sure kunder for eksempel med en ugyldig reklamasjon. Jeg ville jo hjelpe alle! Men selvsagt så må man jo følge kjedens og butikkens retningslinjer. Hjelper man alle så har man nok ikke jobb så lenge.

{{

Nå trives jeg derimot kjempegodt! Reklamasjoner, returer, bytte varer... Det går kjempefint. Jeg er superstolt av meg selv med tanke på at jeg er utdannet telemontør som tidligere spenderte dagene mine i gjørmegrøfta med kabelskøyting på høyt nivå. Jeg har ekstremt mye igjen å lære siden det kommer nye produkter hele tiden. Tror dere at jeg hadde hørt om vannsøyle på en jakke før eller? Hah, nei. :')

Jeg er kjempeglad for at jeg kan kalle meg selv for en Stormberger og jeg håper at jeg får jobbe i Stormberg i lang tid fremover!

{{
Kjekt for sambo som typ har fått en helt ny garderobe siden jeg begynte i Stormberg! ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristìn

25, Sortland

Vegetarianer fra Nordland som bruker bloggen som et utløp - mitt fristed.

I N S T A G R A M:


©
Jeg eier rettigheter på alt av fotografi og tekst på bloggen selv, ergo er alt skrevet av meg.
Foto: Olympus E-420, Lumix DMC-FS14,
eller min Huawei P10 Lite.

Kategorier

Arkiv